Имунник (Vit.C)

QuantOM Energy Essence® Product

Състав: immunic
Енергийна есенция: шипка
Кристална есенция:  яспис, халкопирит, кианит, гранат, крокоит, сфалерит, сребро, цинк, мед.

„Имунник С” е продукт за подхранване и възстановяване на имунната система. С негова помощ имуноактивният елемент витамин С има възможността да попадне направо в организма, без да предизвика окислителни процеси.

Основната цел на „Имунник С” е да запази природните свойства и възможности на аскорбиновата киселина или витамин С с помощта на кристалната формула. При приемането на витамин С по обичайния начин той се разрушава в мига на постъпване в организма, като при това дори нанася вреди, ако постъпи в тялото, докато е в процес на разпад. В природно състояние (например в лимона), този витамин има способността да влиза в контакт с дъбилните свойства на чая и това е единствената възможност за усвояването му. Натуралните сокове също не могат да бъдат източник на витамини, те могат единствено да обработват слюнката към вкуса.

В заключение, за да се осигурят нужните на тялото витамини, трябва да се прибегне до инжектиране или да се намери носител на витамина, който да изпълни ролята на инжекция.

Светът отдавна живее с идеите на Нобеловия лауреат Полинг, а американците са ги превърнали дори в бизнес, заради което днес хората пият невъобразим брой химични смеси, наричани витамин С – смеси, които вместо да възстановяват, разрушават имунната система. Витамин С – така както се разбира и приема масово – е враг на имунната система.

Основната задача при създаването на продукта „Имунник С” е да се осъществи идеята на Лайънс Полинг за възможностите на химичните връзки, които би трябвало да могат да се насочват и транспортират в организма ни. Идеите на Полинг, разбира се, са уникални, стига да не се бяха превърнали в повод за появата на тази световна афера около употребата на витамин С. И макар днес на подхода на Полинг да се гледа с неуважение, нека се опитаме да не изхвърляме с водата и бебето.

Ако се намери начин да се запази структурата на витамина, така че той не само да може да се пренесе във вътрешността на организма, но и да се насочи към правилната клетка, тогава може да се постигне наистина уникален резултат. Това води до един нов технологичен процес на дестилиране и консервиране на сложни природни съединения, който използва кристали.

Действие

„Имунник” носи особен енергиен заряд, който не позволява на тялото да се окислява и противопоставя напрежението на тялото не само на вирусите, но и на различните електронни въздействия. Подхранва тимуса с помощта на опората на витамин С, която се формира в процеса на производство. В  това отношение важна роля играе шипката, която при правилно сушене запазва витамин С.

Шипката стои в основата на „Имунник С”. Благодарение на нея този продукт има способността да оказва влияние върху изработването на хормона мелатонин. „Имунник С” може да се окаже важен продукт и за болните от рак (клиничните изпитания все още не са приключили). Като цяло, това средство може да се прилага за профилактика при всякакви заболявания. Интересна негова особеност е наличието на спиртен консервант, който е специално приведен в състояние на вътрешно кристално хранене. С други думи консервантът е не просто натурален, а в резултат на дългия процес на регенерация той е превърнат в продукт, достатъчен за употреба.

„Имунник С” е 100% усвоим препарат, който започва да действа тогава, когато влезе в контакт с жлезистата основа на тялото, настроена, педи всичко, към тимуса и надбъбречните жлези.

При обикновения прием на витамини тяхното въздействие зависи от мозъка на човека, а не от самия витамин. Именно способността на мозъка да се включи в антиоксидацията води до резултат. Нито един препарат не може да бъде антиоксидант, ако не е построен технологично механизъм за попадането му вътре в организма. Това е най-важното и най-трудното. Затова всички действителни имунни механизми преминават, така да се каже, под капкомер, а останалото са въпроси за психоанализата.

„Имунник” решава този тип въпроси с помощта на кристалния консервант на витамина, който се превръща в контейнер за него. Задачата на имунника е да задейства двигателя, а не да го замести. В същото време, ако цялата система е извън строя, тя може да бъде възстановена, като за тази цел трябва да се следва определен курс на прием.

В клетката (в частност, в митохондриите) протича усвояването на базовата енергия на човека, като за тази цел ние се нуждаем от кислород. За усвояването на витамин С е необходим друг процес – витаминът се усвоява чрез по-високочестотния резонанс в клетката, наричан ендоплазмен ретикулум.

По посока на часовника от горния ляв ъгъл: пори на ядрената мембрана, ядрена обвивка, гладък ендоплазмен ретикулум, рибозоми, гранулиран ендоплазмен ретикулум, цистерни на Голджи, кухини

С други думи, клетката може да усвоява най-простата енергия, окислявайки се от напрежението и вътрешното налягане в клетката. За да се задейства дълбинното усвояване, се използва кристална решетка, която попада в клетката и й помага, без окислителен процес, да усвои, а следователно и да преработи необходимата енергия.

На какво се дължи нашият интерес към това, което наричаме витамин С? На това, че той представлява определен вибрационен модел, който може да резонира с това, което наричаме имунна система. И резонансът трябва да се настрои към този модел.

В обичайното си състояние нашата система, просто реагирайки, изработва необходимата вибрация. Пример за това е, че при употребата на някои витамини нашият организъм откликва на задействането на съответната вибрация. И ако тази вибрация не е задействана, възниква нерезониращо смущение – стрес от това, че не можем да усвоим нещо или имаме прекалено много проста преработка чрез окисление, което води до създаването на свободни радикали или неконтролируеми енергийни смущения в клетката.

Действието на „Имунник С” е насочено към укрепването на ДНК, подхранването на клетъчните мембрани, укрепването на кръвоносните съдове и най-вече към формирането на реакция в организма по отношение ненужните процеси, което се нарича имунен отговор. В определена степен това засяга функционирането на цялото тяло, но под влиянието на командите, произтичащи от мозъка.

Консумирането на повече зеленчуци и плодове не води до усилване имунната система, а просто предотвратява влошаването й, докато консумирането на много груба храна изисква допълнителен кислород за обработването й. Като цяло храненето на човека от биохимична гледна точка е опростено и голяма роля тук играе личната природа и мястото на живот. Днес важно е да се въвеждат вибрационните модели на хранене, които се усвояват чрез вътрешното напрежение на тялото дори с цел поддръжка на наличните механизми, свързани, преди всичко, с хормоналната система, която простата храна не поддържа. За тези системи е важна тоналността, вибрационността на храната, която се отчита не в калории, а в Hz  или волтове.

Разбирането на вълната, напрежението, свързано с всеки витамин, води до действителен пробив. Да вземем, например, сложни витамини като А и Е, които също имат своя вибрационна насоченост.

Какъв е рискът при обобщаването на идеята зад витамините? Тя обърква ума ни. Защото, заявявайки, например, че витамин С е мощен антиоксидант (с което аз, всъщност, не споря), никой не обяснява сложната технология, която дава възможност това да се осъществи. Всичко се показва в условните параметри на това как трябва да стоят нещата. Това, че витамин С предпазва от вируси и бактерии, оказва противовъзпалително противоалергично действие, и регулира всичко, всъщност ни кара да се замислим как е възможно това.

В нашето тяло за всичко отговаря хипоталамусът, което означава, че трябва да има връзка между приемането на нещо и формирането на команди в нашето тяло за управляването на процеса, тъй като в нашето тяло съществуват огромен брой неуправляеми процеси и това е основният проблем.

Интересното обаче е, че ние имаме няколко източника на хранене и именно тук се крие тайната. Да кажем, витамин А е свързан с източника на дишане, витамин Е – с областта вътре в корема (зоната на абдоминално дишане), а витамин С, банално, със стомаха или по-скоро с реакцията на ендокринната система на стомаха, която се отразява в мозъка, на което се основава целия номер със синтезирания ненатурален витамин С.

С други думи, дори ако разгледаме приема на истински и синтезиран витамин С, в началото разлика няма. Стомахът откликва и подава сигнал към мозъка. Мозъкът подава команда за употреба. Ако продуктът е натурален, протича подхранване, ако не – възниква стрес и организмът започва максимално да се опитва да изработи този витамин. Но с това възниква проблемът – вътре в нас има химично съединение, което оказва негативно въздействие на нашата система. Затова по-добре да погледаме лимон и да изработим слюнка, ориентирана към витамин С – от това ще има по-голяма полза. А това означава, че „Имунник С” е източник на директно подхранване и това е важно.

Приложение

Приложението на „Имунник С” е широкообхватно – като се започне от проблеми, свързани с нервната система и се стигне до употребата с цел подхранване. Той подпомага адаптирането не само към вътрешната недостатъчност на организма, но и външната, свързана с недостига на, например, време за възстановяване или адаптация след продължителен полет. „Имунник С” е препарат, спомагащ регулирането на биохимичните процеси в нашето тяло. Благодарение на специалната си формула „Имунник С” има насочено действие и способността да подхранва сложните молекулярни съединения в нашето тяло, това не е просто препарат, осигуряващ витамин С.

Синтезирането на редица хормони дава възможност за поддържането на стабилно психическо и физическо състояние. Забележете обаче, че самият витамин на практика не се синтезира в тялото на човека (това е възможно само при хора със специални енергийни свойства).

За лица до 30-годишна възраст енергетикът изпълнява важна помощна функция при формирането на клетките на мускулите, а след 30-годишна възраст – на  тези на костите. Той участва в регулирането на работата на организма, както и на процесите на обмен и пречистване. Защитава организма от разпад. Представлява общоукрепващо средство. Важно средство за бременните жени при формирането на имунната система на плода.

Особености на енергетика „Имунник С”

И така днес вече е научно доказано, че витамин С е действително полезен и важен, ако той бъде успешно докаран до клетката, което е невъзможно, дори ако приемаме естествени плодове, да не говорим за приема под форма на таблетки. Излиза, че и свежите плодове не са много полезни в това отношение. С други думи идеята витамин С да се вкара в тялото интравенозно и кръвта да поеме функцията на консервант и транспортьор има своя логика, но засега клинични изследвания в тази посока няма. Като заключение, всичко около този витамин е така объркано днес, че ние можем да определяме неговата величина единствено на теория.

Сред задачите на „Имунник С” влиза и обединяването на всички хипотези в един важен модел. А именно, че витамин С трябва да се извлича бавно и внимателно от продукта и този продукт трябва да бъде шипка, тъй като тя е сред малкото растения, които при сушенето запазват този витамин, благодарение на наличието на достатъчно количество минерали. Втората причина е създаването на транспортна основа за вмъкването на витамина в тялото. Нейната роля се поема от кристалната формула, която осигурява на витамина възможността действително да възстанови и подхрани функциите на метаболизмените процеси.

Основната особеност на продукта „Имунник С” се крие във формулата, технологията на изработване и материала. Основният продукт, както вече сте се досетили, е шипката. Но шипка от специална екологично чиста енергийна зона, от която се извлича и консервира витамин С с помощта на определена кристална формула, създадена в швейцарска лаборатория.

Формулата събира усилието във формирането на Т-клетките на имунната система чрез насоченото действие на вектора С и укрепването и подхранването на миелоидната тъкан на червения костен мозък. Благодарение на кристалите това е един „умен” препарат, който успява да отговори на тези високи изисквания. И това е важно, тъй като в организма на човека витамин С не се синтезира, а е необходим за коригирането на множество процеси.

„Имунник С” е полезен и като средство за осигуряване на витамин К, който е важен за укрепването и подхранването на костния мозък и синтезирането на определен тип протеини.

Правила за прием

Технологията за прием на „Имунник С” е много важна. Тъй като употребата на този витамин е важна преди всичко за задействането на ендокринната система, а не просто за подхранването на организма, важно е да се използва и способността на препарата за активирането и поддържането на системата, за изработването на правилна реакция. В противен случай ще започнем да подхранваме не само полезните процеси в организма, но и безполезните и дори вредни процеси, както се случва с любителите на консумирането на витамини.

Употребата на имунника трябва да бъде системна и да се случва в различни части на денонощието, когато организмът ни се активизира по различен начин. Еднократната доза за употреба седем пъти в седмицата е една капка. Този препарат е изключително важен и полезен, но приеманото количество трябва да се следи, не бива да се допуска предозиране.

При прием 3 до 5 пъти седмично дозата е 2 капки.

При прием 1 или 2 пъти – по 3 капки.

При необходимост от рязко възстановяване на организма се провежда курс – една седмица по 5 капки в различно време на денонощието (като се започне със сутринта).

Бременните да взимат по една капка два пъти седмично, три пъти на ден.

Лица под 21-годишна възраст да приемат този препарат само по препоръка и под наблюдението на специалист!

За въпроси относно доставянето на продукта: bulgaria@nullnutriq.ch